SEO-specialist till Zenith

Vill du jobba i ett glatt och ambitiöst team? I så fall ska du komma och jobba med oss på Zenith. Vi är den nya typen av mediebyrå som genom datadrivna insikter och kreativitet hjälper våra kunder leverera de bästa digitala kommunikationslösningarna till sina kampanjer. Vi gillar att utmana och är inte rädda för att testa nya saker men alltid med ödmjukhet och förståelse. Vi sitter i fantastiska lokaler vid Medborgarplatsen på söder.

Är du vår nya ambitiösa SEO Specialist?
Brinner du för ett jobb med fokus på sökmotoroptimering och onlinemarknadsföring? Vill du vara en del av ett team där professionalismen är hög? Då är du kanske Zeniths nya SEO-Specialist. Du får ansvaret för hantering av SEO-projekt för en portfölj utav våra kunder. Du kommer bland annat vara ansvarig för generell rådgivning gällande SEO, styrning av SEO-projekten samt praktiska SEO-analyser och implementering av SEO. Vi jobbar med såväl lokala, nordiska som globala kunder.

  Du kommer vara ansvarig för utförandet av:
 • SEO Research
 • Teknisk SEO
 • SEO Innehåll

Är det dig vi söker?
Från tidigare arbete har du fått en bred förståelse för sökmotoroptimering. Samtidigt har du ett stort intresse för Sök och inte minst god räknefärdighet. Du ska ha förmåga att omformulera SEO-analyser till rådgivning och rekommendationer till våra kunder.

 • Du har minst 1 års erfarenhet av SEO – antingen på kund- eller leverantörssidan
 • Du strukturerar dina arbetsuppgifter och håller deadlines (även de korta sådana)
 • Du har analytisk förmåga och förståelse för siffror och datastruktur
 • Du är en superanvändare av Office-paketet (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
 • Du kan hantera många bollar i luften
 • Du klarar av att presentera ditt arbete för olika intressenter
 • Du har bra kännedom av Content Management System
 • Det är en fördel med en högre utbildning inom Marknadsföring eller IT
 • Det är en fördel om du känner till flera av följande verktyg: Google Analytics, Brightedge, Searchmetrics, Ahrefs, Keyword planner, Deepcrawl, Screamingfrog, Google search console, Supermetrics, Google data studio, Google page speed, etc.
 • Du talar flytande svenska och har god engelska i skrift och tal
 • Du kan utföra de tidigare nämnda SEO-elementen
 • Som person har du driv, attityd och engagemang och är inte rätt för att ta på dig stort ansvar, något som du självständigt trivs med att bära


Få en mångsidig vardag i ett växande SEO-team och utveckla dina SEO-kompetenser!
Som SEO Specialist hos Zenith blir du en del av en av världens ledande byråer inom Performance Marketing, Performics. Du kommer utveckla dina kompetenser samt bli en del av ett globalt SEO-nätverk. Vårt dedikerade fokus på att leverera den absolut ledande produkten på marknaden försäkrar dig om att du hela tiden kommer att utvecklas framåt både personligen och professionellt.

Är du intresserad?
Vi håller löpande intervjuer så sänd din ansökan så fort som möjligt. Ansökningen ska skickas till marika.snellman@zenithmedia.se med inkluderat CV och personligt brev.

Jobba här

På Zenithmedia är vi ett gäng kompetenta, engagerade och positiva människor som har det som krävs för att skapa framgång i det nya medielandskapet. Vi är alltid intresserade av att förädla Zenithteamet med nya smarta och sympatiska kolleger, som kan bidra till att skapa kommunikationslösningar som ger effekt för våra kunder.


Dags att röra på dig?

Är du duktig på ditt område, kan du tillföra ny kompetens, vill du utveckla dig och känner att det är dags att röra på dig? Hör gärna av dig med några rader om dig själv och ditt CV till info@zenithmedia.se
Publicerat:

Praktisera hos oss


Praktisera hos oss

Vi välkomnar också dig som är på väg in i mediebranschen och behöver praktik. Din praktikperiod hos oss måste vara minst 12 veckor och självklart är din utbildning relevant för vår bransch. Vill du praktisera hos oss på Zenith, hör av dig till info@zenithmedia.se
Publicerat: