Jobba här


På Zenithmedia är vi ett gäng kompetenta, engagerade och positiva människor som har det som krävs för att skapa framgång i det nya medielandskapet. Vi är alltid intresserade av att förädla Zenithteamet med nya smarta och sympatiska kolleger, som kan bidra till att skapa kommunikationslösningar som ger effekt för våra kunder.


Dags att röra på dig?

Tycker du att du är duktig på ditt område, kan du tillföra ny kompetens, vill du utveckla dig och känner att det är dags att röra på dig? Hör gärna av dig med några rader om dig själv och din CV till anna.hjalmarsson@zenithmedia.se
Publicerat:

Vi söker en Senior Ad ops manager

Har du ett öga för siffror och sinne för digital marknadsföring?

Då ska du söka tjänsten som Senior Ad ops manager till oss på Zenithmedia. Vi är kommunikationsbyrån med den nya typen av mediekonsulter som är modiga och prestigelösa. Genom insikt och kunskap skapar vi lösningar till våra kunder med optimal mix och effektivitet för att nå bästa ROI.

Som Senior Ad ops manager kommer du vara ansvarig för att ta fram och sätta processerna vid kunders tredjepartsmätning till kampanjer. En viktig del av rollen är att förstå hur ad serving, tracking och sitemätning fungerar samt kunna jobba hands-on och tagga upp enskilda kampanjer. En annan viktig egenskap är att kunna använda data som underlag till löpande optimering och rekommendationer för kunders kampanjer.

Du kommer ingå i ett glatt team som håller högt i tak och med familjär stämning. Vi gillar att utmana och är inte rädda för att testa nya saker men alltid med ödmjukhet och förståelse.

Arbetsuppgifter
  • Ansvarig för att se över nuvarande processer, ta fram och implementera optimerings åtgärder
  • Tagga upp kampanjer för mätning av annonser
  • Ta fram mätpunkter
  • Dra statistik och data till uppföljningar och rapporter
  • Löpandes optimera kampanjer
Vi söker dig som har
  • Ca 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Teknisk förståelse gärna inom webb (html, javascript, css) och IT
  • Hög analytisk förmåga
  • Erfarenhet av Adform, DCM, Flashtalking eller andra tredjepartsmätningsystem
  • Som person är du lösningsorienterad och gillar att ta dig an nya projekt. Du är van vid att jobba i team, ta initiativ och arbeta strukturerat. Genom data och statistik hittar du insikterna och använder det som underlag för nästa projekt. Du har ett öppet sinne och gillar att träffa människor.
Skicka din ansökan till anna.hjalmarsson@zenithmedia.se
Publicerat:

Praktisera hos oss


Praktisera hos oss

Vi välkomnar också dig som är på väg in i mediebranschen och behöver praktik. Din praktikperiod hos oss måste vara minst 12 veckor och självklart är din utbildning relevant för vår bransch. Vill du praktisera hos oss på Zenith, hör av dig till anna.hjalmarsson@zenithmedia.se
Publicerat: