Vi söker en Digital planerare

Vill du jobba i ett glatt och kreativt team? I så fall ska du komma och jobba med oss på Zenith media. Vi är den nya typen av mediebyrå som genom datadrivna insikter och kreativitet hjälper våra kunder leverera de bästa digitala kommunikationslösningar till sina kampanjer.

Som Digital planerare är du en nyckelperson i kundteamen och ansvarar för att ta fram strategi och planering utifrån syfte och mål. En stor del av arbetet består av rådgivning, förhandling med medier samt uppföljning och analys. Arbetet är bl.a. operativt och det är en fördel om du har erfarenhet av ad server system som Adform, DCM eller Flashtalking samt planeringssystem som Marathon och tabellregistrering.

Du kommer ingå i ett glatt team som håller högt i tak och med familjär stämning. Vi gillar att utmana och är inte rädda för att testa nya saker men alltid med ödmjukhet och förståelse.

Arbetsuppgifter:
  • Rådgivning och planering inom digitala medier
  • Förhandla och boka medieutrymme
  • Ta fram materialspec och medieplanen för kundernas digitala kampanjer
  • Analys och uppföljning samt rekommendationer till kommande kampanjer
  • Vara med och utveckla Zeniths digitala tjänster
Vi söker dig som:
  • Har jobbat minst två år med liknande arbetsuppgifter
  • Är noggrann och proaktiv
  • Van vid att jobba mot deadlines
  • Är van vid att jobba i team och är lyhörd men samtidigt är självgående
  • Är kundfokuserad och är bekväm med att hålla i presentationer både på svenska och engelska

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till therese.froden@zenithmedia.se

Jobba här

På Zenithmedia är vi ett gäng kompetenta, engagerade och positiva människor som har det som krävs för att skapa framgång i det nya medielandskapet. Vi är alltid intresserade av att förädla Zenithteamet med nya smarta och sympatiska kolleger, som kan bidra till att skapa kommunikationslösningar som ger effekt för våra kunder.


Dags att röra på dig?

Är du duktig på ditt område, kan du tillföra ny kompetens, vill du utveckla dig och känner att det är dags att röra på dig? Hör gärna av dig med några rader om dig själv och ditt CV till info@zenithmedia.se
Publicerat:

Praktisera hos oss


Praktisera hos oss

Vi välkomnar också dig som är på väg in i mediebranschen och behöver praktik. Din praktikperiod hos oss måste vara minst 12 veckor och självklart är din utbildning relevant för vår bransch. Vill du praktisera hos oss på Zenith, hör av dig till info@zenithmedia.se
Publicerat: