Vill du jobba i ett glatt och kreativt team? I så fall ska du komma och jobba med oss på Zenith. Vi är den nya typen av mediebyrå som genom datadrivna insikter och kreativitet hjälper våra kunder leverera de bästa digitala kommunikationslösningar till sina kampanjer.

 

SEO-specialist

Är du en driven, orädd person som brinner för SEO och hela Performance Marketing-landskapet? Som SEO specialist förväntas du att självständigt kunna driva arbetet för kunden framåt genom att analysera, utföra, följa upp och förbättra sökstrategier för våra kunder.

Läs mer om tjänsten som SEO-specialist här. 

 

Digital och Social media specialist

Som Digital och Social media specialist är du en nyckelperson i kundteamen och ansvarar för att ta fram strategi och planering utifrån syfte och mål. En stor del av arbetet består av rådgivning, förhandling med medier samt uppföljning och analys. 

Läs mer om tjänsten som digital och social media specialist här. 

 

Senior Sökspecialist

Som senior sökspecialist kommer du vara delaktig i arbetet att fortsätta utveckla vårt kundarbete kring SEM-tjänster och analys. Du förväntas även självständigt driva kundrelationerna framåt genom att kontinuerligt utforma, utföra och förbättra sökstrategier för våra kunder.

Läs mer om tjänsten som senior sökspecialist här. 

 

Vi ser framemot din ansökan!

 

Välkommen till Zenith. Den här sidan använder cookies. Läs vår policy.

x