Kunder & Case

Vi har bara en sak i huvudet – att leverera den bästa kommunikationslösningen till varje kund.  Vi har många bevis på att vi lyckas med det, i form av nöjda kunder.


Långa relationer

Vår vardag består av tuffa kommunikationsutmaningar i nära samarbete med våra kunder. Målet för oss är att bygga långsiktiga relationer. Det kan vi bara göra genom att leverera lönsamma lösningar. Därför är vi stolta över att vi har fått arbeta tillsammans med många av våra kunder i många år. Och vi är lika stolta över våra nya kundrelationer.


Case från en kund

Här hittar du ett exempel på case för vår kund Veet. Det är ett tydligt exempel på hur framtidens kommunikationslösningar mot yngre målgrupper kan se ut. Kampanjen rullade under sommaren 2014 och gjordes tillsammans med bland annat MTG och United Screens. Läs caset här


Urval av Zeniths kunder

loggor-v3

Fuel@PublicisMedia

I Publicis Media erbjudande finns varumärken som fokuserar på enskilda kunduppdrag. Fuel@PublicisMedia arbetar i huvudsak med Daimler Mercedes Benz. I Sverige har Fuel@PublicisMedia och Daimler Mercedes Benz skapat många spännande kommunikationslösningar.

För mer information om Fuel@PublicisMedia och arbetet med Mercedes Benz –
kontakta mattias.hersby@fuel-pm.com