Om oss

Zenith är en kommunikationsbyrå med spetskompetens inom köpt media. Vårt engagemang och vår nyfikenhet är nyckeln till att vi levererar kreativitet och ROI till våra kunder. Zenith är den nya typen av mediekonsulter – modigt och prestigelöst navigerar vi tryggt i det nya medielandskapet. Vi är uppstickaren som älskar förändring och har förståelse för våra kunders affärer.


Optimal lösning ger resultat

Vi har en enkel idé – att leverera kommunikationslösningar som gör våra kunder nöjda och deras medieinvesteringar lönsamma. Det gör vi genom att basera lösningarna på forskning, vetenskap och egna metoder för att så exakt som möjligt pricka in den optimala mediemixen och effektivaste vägen till målgrupperna – och nå resultat.


Forskning, innovation, motivation

Ingen har så massiv forskningsbaserad kunskap om media – digital marknadsföring, sociala media, traditionella media, egna kanaler, köpt media, förtjänad media, ja hela medielandskapet – i ryggen. Det kombinerar vi med det mest innovativa och motiverade teamet som river barriärer och skapar nya vägar i medievalet.


Full effekt av investeringarna

Vi erbjuder hela spektret av planering, inköp, mediestrategier, prisförhandlingar, kampanjplanering och allt annat som gör våra kunders kommunikation mer effektiv. Kommunikation som ger våra kunder resultat.

middle

Zenith i Norden

Idag spänner många organisationer och företag över hela Norden. Vi vet hur dessa fungerar och hur vi arbetar tillsammans på ett smidigt sätt. Zenith är ett snabbt växande nätverk i Norden och vi har ett tätt samarbete med våra kollegor i Norge, Danmark och Finland för många kunder.

För flera uppdrag sköter vi koordinering från både Sverige och Danmark och våra team har lång erfarenhet av att leda både nordiska och lokala team. Våra team speglar alltid kundens organisationsstruktur och vi har en dialog om vilken nordisk och lokal arbetsprocess som passar våra kunder bäst.


Zenith i Världen

Zenith i Sverige är en internationell mediebyrå och en del av ZenithOptimedia Group, som finns i alla delar av världen. Med 250 kontor i 74 länder är ZenithOptimedia ett av världens största nätverk av mediebyråer. Inom koncernen har vi ett flertal specialiserade företag, mediespecialister och expertgrupper – Performics och Newcast – som levererar kunskap och vetenskapsbaserade tjänster. Ett bra stöd för att optimera medieval och utveckla nya möjligheter på alla plattformar.

www.zenithoptimedia.com